May 12, 2009

Gambar dan Laman Web/Blog Korang


To all dearest frienz....kalau ada gambar induksi yg dlm simpanan korang..korang bolelah uploadkan..kalau malas @ taka tau nak upload..korang email ajer gmbr2 tu semua kat alamat email ni....nanti kita org tlg uploadkan k...alamat email nyer aryiana82@gmail.com ......lagi satu mn2 yg ada lama web @ blog....bglah tau dkt kita org..supaya kita org bole link kan dlm blog ni..so semua member2 yg lain bole tgk blog atau website korang k.....kalau ada apa2 pun jgn segan2 tuk announce dlm k....
take care...

1 comments:

AndRe SoPie™ on June 5, 2009 at 1:37 AM said...

dlm blog gua ade lah sikit pix mase induksi tu..
bolehlah skodeng blog gua k..
http://andresopie.blogspot.com/
ape2 pn miss u all semua k..yeahhhhh~!

Post a Comment

 

INDUKSI KUMP 2 BIL 5 2009 Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template