May 27, 2009

1 comments
KUMPULAN 10
( GROUP OF MEGA )


aku create video ni juz ske2 jer g pun aku bkn nyer advance pun..
kpd sesiapa yg xde pic dia jgn marah yer...
may be 2 kesilapan aku yg x disengajakan... :)


video

May 14, 2009

1 comments
KUMPULAN 3


KUMPULAN 4



















Gambar Kumpulan

1 comments
KUMPULAN 1



KUMPULAN 2

May 12, 2009

Gambar dan Laman Web/Blog Korang

1 comments
To all dearest frienz....kalau ada gambar induksi yg dlm simpanan korang..korang bolelah uploadkan..kalau malas @ taka tau nak upload..korang email ajer gmbr2 tu semua kat alamat email ni....nanti kita org tlg uploadkan k...alamat email nyer aryiana82@gmail.com ......lagi satu mn2 yg ada lama web @ blog....bglah tau dkt kita org..supaya kita org bole link kan dlm blog ni..so semua member2 yg lain bole tgk blog atau website korang k.....kalau ada apa2 pun jgn segan2 tuk announce dlm k....
take care...

BOWLING TOURNAMENT

0 comments
Buat semua rakan-rakan perserta induksi bil 5/2009 seperti masa dan ketetapan di bawah akan di adakan pertandingan bowling dan juga perbincangan...di jemput semua rakan-rakan untuk turut serta dalam aktiviti kali ni....

TEMPAT :MID VALLEY,KUALA LUMPUR
TARIKH :30/5/2009
HARI : SABTU

Untuk sebarang pertanyaan dan mengesahkan kehadiran sila hubungi:

Hajar (Penghuluwati)
HP:017-3321224
email:penghuluwati.putra@gmail.com
 

INDUKSI KUMP 2 BIL 5 2009 Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template