July 7, 2009

Gambar2 Sewaktu Reunion..Maaf gambar tak berapa nak elok...

0 comments

Reunion Di Mid Valley dan Wajah Baru Blog Induksi

0 comments
Salam,
Buat kawan2 sekelian..maaf byk2 atas kelewatan saya tuk menguploadkan bahan dari reuinion yang lepas dan membiarkan blog ni kosong....bukan niat pun cuma byk kekangan yg tak dapat sy elakkan...

Bersama-sama ini saya sertakan butiran mengenai re union semula yang kiter semua sedia maklum telah berlangsung pada 30 Mei 2009 jam 2.00 petang di Mid valley Megamall, Kuala Lumpur....

Selain dari mengadakan sesi permainan bowling..teman2 yg hadir juga telah bersetuju untuk membincangkan beberapa perkara...dan hasil perbincangan tersebut kami telah bersetuju untuk :

1) Menubuhkan satu carta
organisasi@kelab:
Setiausaha : nana
bendahari: hajar
Biro Lawatan: Shahrul, heri (MPM) dan aida
biro Multimedia : Faizal, Effaliza, dan RadziKebajikan : Zaida


2)Antara perkara yang dicadangakan adalah:
* Lawatan
*Borang Keahlian
*Baju korporat/ jacket

* Majlis Berbuka Puasa

Sebarang cadangan atau pertanyaan bolelah berhubung terus dengan penghuluwati atau saya sendiri....Bersama-sama ini juga saya uploadkan gambar reunion tersebut..sowilah gambar penghulu dan tunang @ now isteri x sempat nak amik...mcm tu gak shahrul erk....

Juga saya telah mengubah blog ini mengikut kesesuian...jika ada sebarang kesalahan atau tidak puas hati saya mohon maaf ..ni jer yg mampu sy lakukan...
Sekian Terima Kasih

Nana....
Seremban


May 27, 2009

1 comments
KUMPULAN 10
( GROUP OF MEGA )


aku create video ni juz ske2 jer g pun aku bkn nyer advance pun..
kpd sesiapa yg xde pic dia jgn marah yer...
may be 2 kesilapan aku yg x disengajakan... :)


video

May 14, 2009

1 comments
KUMPULAN 3


KUMPULAN 4



















Gambar Kumpulan

1 comments
KUMPULAN 1



KUMPULAN 2

May 12, 2009

Gambar dan Laman Web/Blog Korang

1 comments
To all dearest frienz....kalau ada gambar induksi yg dlm simpanan korang..korang bolelah uploadkan..kalau malas @ taka tau nak upload..korang email ajer gmbr2 tu semua kat alamat email ni....nanti kita org tlg uploadkan k...alamat email nyer aryiana82@gmail.com ......lagi satu mn2 yg ada lama web @ blog....bglah tau dkt kita org..supaya kita org bole link kan dlm blog ni..so semua member2 yg lain bole tgk blog atau website korang k.....kalau ada apa2 pun jgn segan2 tuk announce dlm k....
take care...

BOWLING TOURNAMENT

0 comments
Buat semua rakan-rakan perserta induksi bil 5/2009 seperti masa dan ketetapan di bawah akan di adakan pertandingan bowling dan juga perbincangan...di jemput semua rakan-rakan untuk turut serta dalam aktiviti kali ni....

TEMPAT :MID VALLEY,KUALA LUMPUR
TARIKH :30/5/2009
HARI : SABTU

Untuk sebarang pertanyaan dan mengesahkan kehadiran sila hubungi:

Hajar (Penghuluwati)
HP:017-3321224
email:penghuluwati.putra@gmail.com

April 21, 2009

PESERTA INDUKSI

3 comments

PESERTA KURSUS INDUKSI UMUM / KHUSUS
KUMPULAN 2 BIL 5 TAHUN 2009
HOTEL PUTRA, KUALA LUMPUR ( 7 - 17 APRIL 2009 )
created by : ANIE ( IPGM Kampus Pend. Islam )
 

INDUKSI KUMP 2 BIL 5 2009 Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template